Google Assistant конечно профункционира на Lollipop уреди

Објавено на 14.12.2017 во Новости



Google Assistant конечно профункционира на Lollipop уреди

Google лансираше нова верзија на гласовниот дигитален смарт асистент Google Assistant кој сега конечно профункционира и на мобилни уреди со Android 5.x Lollipop оперативниот систем.

Ова е најстарата верзија на Android која сега дава поддршка за напредниот Google Assistant со кого може гласовно да пребарувате на интернет да креирате задачи и потсетници, како и да го организирате вашиот ден на работа или пак со други видови на секојдневни обврски. 

Претходно Google Assistant беше лансиран и за Android таблетите, а постојано добива нови функции и напредни вештини на вештачката интелигенција која ги препознава потребите за организација и информирање на самиот корисник.





 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}