Samsung со нов концепт за телефон на преклоп

Објавено на 15.12.2017 во НовостиSamsung со нов концепт за телефон на преклоп

Samsung претходно објави модел на преклоп за Кина, за кого и нашата публика се надеваше дека ќе го има и во Европа. Сега компанијата најавува дека ќе презентира и нов модел наследник. Новиот модел го има само на слики како концепт и не знаеме се уште како ќе изгледа.

Во моментот Samsung има само пријавени патенти за телефон на преклопување. Ако сликите се верни, можеме да видиме дека екранот се простира и на предната и на задната страна. На концептот можеме да видиме два дисплеја, од кои едниот ќе биде примарен за најважните нешта, а секундарниот ќе биде само за нотификации, часовник, временска прогноза и слично. Се надеваме дека овој пат гигантот ќе го донесе моделот во Европа.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}