Кога може да го очекуваме Huawei P11?

Објавено на 15.12.2017 во НовостиКога може да го очекуваме Huawei P11?

Huawei P11 ќе биде главниот модел по кој ќе се обликува настапот на производителот со најголем подем во наредната година и ќе биде важен индикатор кој ќе покаже дали може посериозно да настапи во самиот врв расипувајќи им ги се повеќе сметките на досега ненадмиливите Apple и Samsung во премиум класата.

Често во мобилната индустрија големо значење има и моментот кога еден моќен смартфон ќе биде пуштен на пазарот. Така според првичните информации дознаваме дека Huawei P11 се подготвува за пласман во првиот квартал од следната година, па наши прогнози се дека тоа ќе се случи за време на MWC 2018 саемот во февруари во Барселона, а продажбата би требало да започне во текот на март.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}