Gooogle резултати за најбарани смартфони за 2017

Објавено на 16.12.2017 во НовостиGooogle резултати за најбарани смартфони за 2017

Кому би му верувале ако не на Google како веродостоен извор на информации за најбарани уреди, со оглед на тоа што е гигант и најразвиен пребарувач. Според Google најпребарувани смартфон уреди во 2017 година се:

1. iPhone 8

2. iPhone X

3. Nintendo Switch

4. Samsung Galaxy S8

5. Razer Phone

6. iPhone 8 Plus

7. Super NES Classic

8. Google Pixel 2

9. Apple Watch 3

10. Samsung Galaxy Note 8

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}