Samsung има екстра уметничка верзија на Galaxy Note 8

Објавено на 17.12.2017 во НовостиSamsung има екстра уметничка верзија на Galaxy Note 8

Samsung за љубителите на високата уметност лансираше посебена екстра уметничка верзија на Galaxy Note 8 наречена Avant која е достапна само во 99 примероци.

Маската на Galaxy Note 8 за оваа едиција е уредена од страна на корејскиот уметник Han Seung-Woo и овој модел ќе се продава по цена од 1500 евра. Што мислите вие за посебниот уметнички изглед на Galaxy Note 8 Avant?

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}