Што е ново кај Google PhotoScan?

Објавено на 17.12.2017 во НовостиШто е ново кај Google PhotoScan?

Google лансираше нова верзија на мобилната апликација PhotoScan која служи за скенирање на стари филмски фотографии за создавање на нивна идеална дигитална верзија. Сега, корисниците на располагање ја имаат и опцијата за автоматско сочувување на сликите кои ги скенираат во случај доколку тоа го заборават да го направат подоцна со што секако се задржува на време.

Google PhotoScan може да се симне бесплатно за Android од Google Play Store.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}