7 тајни кодови за iPhone кои досега не сте ги знаеле

Објавено на 18.12.2017 во Туторијали7 тајни кодови за iPhone кои досега не сте ги знаеле

Тајните кодови на iPhone се супер, затоа што ги знаат мал број на луѓе, иако се работи за нешто што многу од нас не мислиле дека ќе им затребаат. Седумте iPhone кодови ги знаат само напредните корисници:

*#06# - Погледнете го IMEI, специјалниот идентификационен број од вашиот iPhone.

*#33# - Со ова може да проверите кои повици ги блокирате. Кодот потврдува и дали блокирањето е активно и поради која причина е активирано (СМС, повици, информации, итн.).

*#21# - Со помош на овој код ќе ги видите сите проследени факсови, СМС пораки, гласовни повици, синхронизација, асинхронизација, платен пристап, итн.

*#61# - Проверете кој ве повикал?

*#62# - Проверка на број за проследување на повици во случај на недостапност на мрежата.

*#31# - Сакате ли да бидете тајни? Ова е код за криење на вашиот број кога повикувате некој.

##002# - Исклучете ги сите проследувања на повици.

Ве предупредуваме дека шифрите се на ваша одговорност.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}