Откриен прв детаљ за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus

Објавено на 21.12.2017 во НовостиОткриен прв детаљ за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus

На HTML бенчмарк тест за прв пат се појавија нови смартфони на Samsung за кои се претпоставува дека најверојатно се моделите Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus планирани за првиот квартал од наредната година.

Единствен детаљ кој се дозна по овој прв бенчмарк е дека Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus ќе имаат екрани со размер од 18.5:9, односно ќе продолжат со користење на Infinity технологијата за целосна искористеност на предната површина.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}