Што е ново кај Speedtest апликацијата?

Објавено на 25.12.2017 во НовостиШто е ново кај Speedtest апликацијата?

Speedtest лансираше обновена верзија за мобилната апликација наменета за iOS платформата со модерен, едноставен и минималистички дизајн со подобрена прегледност на менито и опциите, како и на податоците.

Освен визуелни промени кај Speedtest има неколку функционални новитети меѓу кои преглед на брзината во Mbps и MBps, покрај пинг дава информаџии за „џитер“ и губиток на пакетот, како и опција за давање оценка на интернет провајдерот по направениот тест на брзина на конекцијата.

Speedtest апликацијата на Оokla може бесплатно да ја преземете за iOS од App Store на следниот линк.

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}