Motorola Moto X4 Android One моделот со голема надградба

Објавено на 25.12.2017 во НовостиMotorola Moto X4 Android One моделот со голема надградба

Motorola ја пушти големата надградба со најновата верзија на Android 8.0 Oreo оперативниот систем наменета за Moto X4 кој е дел од Android One програмата за селектирани пазари со пониска цена од вообичаено но, со поддршка од Google за поголема долговечност на софтверот.

Во Android 8.0 Oreo надградбата за Moto X4 Android One се вклучени повеќе новитети за заштита на приватноста на корисникот, подобри перформанси на батеријата, подобар преглед на нотификации, како и заштита од последните хакерски закани.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}