Сте ја пробале ли Age of Empires на Android?

Објавено на 26.12.2017 во ИгриСте ја пробале ли Age of Empires на Android?

Age of Empires: Castle Siege е класична компјутерска игра со стратегија, со која ќе градите и проширувате империи, ќе учествувате во историски битки и ќе имате неверојатни моќи со хероите. Можете да одберете различни цивилизации за да им бидете лидер, вклучувајќи ги и Британците, Франките, Тевтонскиот ред и Византијците.

Благодарение на поддршката за Xbox Live, играта ви дозволува да играте на Android, iOS, и Windows уреди. Преземете ја играта за Android бесплатно на овој линк.

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}