Moto G5 Plus „спасен“ од новите хакерски закани

Објавено на 26.12.2017 во НовостиMoto G5 Plus „спасен“ од новите хакерски закани

Смартфонот од средната класа Moto G5 Plus по кратко одложување продолжи со добивањето на редовни месечни безбедносни надградби, па така доби нов софтвер кој е насочен кон негова заштита од последните хакерски закани врз Android оперативниот систем.

Moto G5 Plus со безбедносната надградба исто така добива и „поправка“ на сите последно откриени безбедносни пропусти, па со оглед на се почестите хакерски напади се препорачува корисниците што побрзо да го инсталираат новиот софтвер.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}