Показатели дека ве прислушкуваат на телефон

Објавено на 28.12.2017 во ТуторијалиПоказатели дека ве прислушкуваат на телефон

Постојат неколку факти според кои може да утврдите дека некој ве прислушкува на вашиот смартфон. Се разбира, тие не се сигурен патоказ дека тоа е вистина, но внимавајте ако ги забележите.

- Ако се празни батеријата на смартфонот многу брзо, значи дека има вирус во позадина, на кого дополнително му е потребна енергија. Се разбира, во меѓувреме батеријата се загрева повеќе од нормалното;

- Полнењето на батеријата трае подолго време и кога го вклучувате вашиот смартфон е побавен од нормалното;

- Ако трепка дисплејот кога го вклучувате мобилниот, би можело да имате шпионажа. Се разбира, тоа не мора да значи, затоа што би можело да биде и показател дека уредот е расипан. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}