Google го „пензионираше“ Pixel C таблетот

Објавено на 29.12.2017 во НовостиGoogle го „пензионираше“ Pixel C таблетот

Google по цели две години го „пензионираше“ таблетот Pixel C, односно го повлече од продажба од својата онлајн продавница, најпрво моделот со 32 GB меморија, а сега и тој со избор од 64 GB вградена меморија.

Pixel C таблетот во 2015 стартуваше со цена од 499 долари за основниот модел и потоа добиваше редовни попусти, но очигледно конечно интересот на купувачите целосно исчезнал. 

Можеби во 2018 година Google ќе лансира обновена серија на Pixel таблетите, па останува да видиме какви ќе им бидат плановите за оваа категорија на електронски уреди.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}