LG ја тестира Android Oreo надградбата за LG G6

Објавено на 29.12.2017 во НовостиLG ја тестира Android Oreo надградбата за LG G6

LG Mobile годинава успеа да ја финишира Android Oreo надградбата за LG V30 смартфонот кој е глобално достапен, но нема предвреме да прослави бидејќи веднаш на неколку дена до крајот на 2017 започна со тестирање на софтверската надградба со Android Oreo за LG G6. 
Тоа е добра вест бидејќи се очекува до крајот на јануари да бидат завршени сите бета тестирања на Android 8.0 Oreo за супер смартфонот LG G6 кого корисниците ќе имаат можност да го употребуваат на високо ниво барем уште 12 месеци со навремена софтверска поддршка.

 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}