Совршени новогодишни фотографии со Huawei Mate 10 Pro

Објавено на 02.01.2018 во НовостиСовршени новогодишни фотографии со Huawei Mate 10 Pro

Камерите на смартфоните мора да бидат профи за да може да ја одбележите новогодишната ноќ. Фотографирањето во мрак или фотографирањето на огномет би можело да биде фрустрирачки за корисниците, особено ако нивниот смартфон не реагира многу брзо. 

Претходно пишувавме опширно за перформансите на интелигентниот телефон Huawei Mate 10 Pro, кој направи вистинска револуција со вештачката интелигенција. Благодарение на AI технологијата, мобилниот уред овозможува креирање на фантастични снимки, дури и во најтешките услови како на пример, фотографирање на огномет за време на Новогодишната прослава.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}