Samsung не добил поплаки за проблеми за Galaxy Note 8 со батеријата

Објавено на 02.01.2018 во НовостиSamsung не добил поплаки за проблеми за Galaxy Note 8 со батеријата

Samsung Mobile излезе со реакција до јавноста во која го адресира прашањето за наводен проблем со полнењето на батеријата на Samsung Galaxy Note 8 кој според повеќе написи штом стигнел до 0% потоа не можел да се полни или да се вклучи.

Од Samsung Mobile посочуваат дека сите пријави кои ќе ги добијат од корисниците сериозно ќе ги земат во предвид и ќе ги разгледаат, но досега немале толкав број на извештаи за проблематични модели на Samsung Galaxy Note 8 фаблетот и функционирањето на неговата батерија за што досега немаше никакви пречки.

За конкретна реакција на Samsung Mobile ќе бидат потребни поголеми докази за да не испадне дека целата приказна околу Galaxy Note 8 е обид на измамници да добијат внимание па дури и средства, или пак на изолирани случаи кои не се рефлексија на сите  Galaxy Note 8 фаблети кои се во оптег.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}