Како ќе се вика следниот премиум смартфон на LG?

Објавено на 03.01.2018 во НовостиКако ќе се вика следниот премиум смартфон на LG?

LG Mobile донесе одлука оваа година да го промени именувањето на нивните премиум смартфон од G серијата која во 2012 започна со првиот модел LG G Optimus кој беше прв со моќен осум-јадрен процесор на Snapdragon.

Според информациите кои засега ги откри LG годинава нема да добиеме смартфон со име LG G7 туку премиум моделот ќе има сосема ново име составено од една буква и две бројки што засега е во игра, но конечна одлука не е донесена.

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Mate 10 Pro
  • G6
  • 3310 (2017) 3G
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 3
  • 2
  • 105 (2017)
 


{}