Samsung Galaxy S9 и S9 Plus: Новите лидери во 2018

Објавено на 05.01.2018 во НовостиSamsung Galaxy S9 и S9 Plus: Новите лидери во 2018

Веќе имаме многу фотографии од Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus на располагање, при што се пишува дека имаат разлика во хардверот. Дизајнот изгледа речиси идентично како кај осмиците, но Galaxy S9 Plus во 2018 година ќе има камера со две леќи од задната страна, додека класичниот S9 ќе биде со една леќа.

Локацијата на сензорот за отпечатоци е променета, која се наоѓа под камерата, а не од страната како кај претходните модели.

Според сликите се потврдува дека Samsung го оставил 3,5мм влез за слушалки. Samsung Galaxy S9 ќе има Qualcomm Snapdragon 845 процесор, кој ќе биде дефинитивно помоќен, енергетски ефикасен и подобрена безбедност. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}