2018: Новите детали за iPhone XL

Објавено на 05.01.2018 во Новости2018: Новите детали за iPhone XL

Аналитичарот Минг Чи-Куо вели дека Apple годинава би можел да претстави три нови iPhone модели, од кои еден ќе има џиновски дисплеј од 6,5 инчи. Наводно Apple склучил договор со LG за OLED дисплеј за iPhone XL, кој би требало да биде официјално откриен во втората половина на 2018.

Samsung и понатаму ќе доставува OLED екрани за помалите модели, додека LG Display ќе произведува панели само за поголемите iPhone X модели. iPhone годинава нема да има home копче и дека ќе дојде со нов Face ID систем за препознавање на лице. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}