Alcatel 5 ќе биде смартфон за чиста „петка“

Објавено на 06.01.2018 во НовостиAlcatel 5 ќе биде смартфон за чиста „петка“

Alcatel наскоро ќе го лансира својот нов премиум смартфон кој овој пат ќе располага со голема моќ и на тој начин овој бренд под кинеска контрола ќе прикаже поголема амбиција од вообичаеното.

Од претстојниот Alcatel 5 се очекува да понуди нов екран со размер од 18:9 со што ќе има ефикасна искористеност на предната површина, дуо камера на задната страна, скенер за отпечатоци, USB Type C конектор, како и двојна селфи камера.

Повеќе детали за квалитетниот Alcatel 5 очекуваме наскоро, па ако и цената му биде пониска од конкурентите ќе биде доста атрактивен за купувачите.

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}