LG пушти нефункционална и конфузна апликација

Објавено на 06.01.2018 во НовостиLG пушти нефункционална и конфузна апликација

LG Mobile направи голем гаф лансирајќи мобилна апликација во Play Store која е нефункционална, односно засега не работи со ниту еден смартфон, а пишува дека ќе биде компатибилна со LG G7 смартфон кој засега не постои.

Станува збор за апликацијата со две имиња LG Pay/LG Wallet која треба да служи за мобилни плаќања, но засега истата не може да биде активирана. Можеби станува за грешка и предвремено лансирање на оваа апликација бидејќи треба да се почека новиот премиум смартфон за кој компанијата дури и кажа дека нема да се вика LG G7.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}