Samsung Galaxy S9 Plus ќе биде за нијанса потенок

Објавено на 07.01.2018 во НовостиSamsung Galaxy S9 Plus ќе биде за нијанса потенок

Слика од наводно планираниот заштитник за екранот на Samsung Galaxy S9 Plus открива дека споредено со неговиот претходник Samsung Galaxy S8 Plus ќе биде за нијанса потенок со поголема и поефикасна искористеност на предната површина. 

Се очекува Samsung Galaxy S9 Plus да има потенки рамки во висина, па така со размерот од 18:9 може да се додаде уште некој милиметар во дијагоналата на дисплејот за поголем смартфон, но всушност со задржување па дури и намалување на претходната големина што е одличен подвиг на инженерите на Samsung.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}