Стартува Oreo бета програмата за Huawei P10 и P10 Plus

Објавено на 07.01.2018 во НовостиСтартува Oreo бета програмата за Huawei P10 и P10 Plus

Huawei ја стартува бета програмата за тестирање на новата верзија на оперативниот систем Android 8.0 Oreo и сите заинтересирани корисници на Huawei P10 и P10 Plus ќе може да се регистрираат и дадат свој придонес.

Бета програмата за корисниците на Huawei P10 и P10 Plus е стартувана и во Европа и може да се регистрирате преку официјалниот сајт на Huawei. Ова е одличен знак бидејќи финалната верзија на Android 8.0 Oreo ќе биде добро исполирана и наскоро целосно подготвена за достава на Huawei P10 и P10 Plus.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}