Премиум смартфонот на LG годинава доаѓа нешто подоцна

Објавено на 09.01.2018 во Новости



Премиум смартфонот на LG годинава доаѓа нешто подоцна

Премиум смартфонот на LG Mobile за 2018 година најверојатно ќе влезе во продажба во април што е нешто подоцна од досега воспоставената пракса. Вообичаено LG своите смартфони ги претставуваше на крајот на февруари за веќе во текот на март тие да се најдат во продажба.

Точните причини за подоцнежниот старт на продажбата на LG G7 засега не се познати, но постои веројатност тоа да се должи на усовршување на новите технологии кои ќе бида применети кај него, па така фановите ќе имаат причина за трпението. 

Засега не се знае конечното име на премиум смартфонот на LG годинава бидејќи најавена е алфанумеричка промена на G серијата со две бројки и една буква, па така името LG G7 е само провизорно.





 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}