Samsung Galaxy A5 (2017) доби нова надградба

Објавено на 11.01.2018 во НовостиSamsung Galaxy A5 (2017) доби нова надградба

Samsung Galaxy A5 (2017) моделот добива нова софтверска надградба која стартува за корисниците ширум Европа, па многу брзо ќе стигне до сите региони.

Станува збор за јануарската безбедносна надградба на Samsung Galaxy A5 (2017) со што тој ќе биде заштитен од сите новооткриени пропусти и закани од хакерите, па така на корисниците им се препорачува веднаш штом добијат известување да го симнат новиот софтвер.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}