PornHub: Македонците најмногу ја гледаат категоријата...

Објавено на 12.01.2018 во НовостиPornHub: Македонците најмногу ја гледаат категоријата...

PornHub и Xhamster порно страниците објавија статистика за категорија на најгледани порно клипови од 2017 година. Најдобра категорија за Македонците била Mature.

Неверојатно е тоа што општата статистика бележи прогрес со зголемена посетеност во 2017, годишно 28,5 милијарди посети, а 81 милион посети дневно. Објавени се вкупно 4.052.543 видеа, чие времетраење изнесува 595.482 часа. 

Автор: Ljupco Aleksovski
 
Најнови телефони
 
  • Mate 10 Pro
  • G6
  • 3310 (2017) 3G
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 3
  • 2
  • 105 (2017)
 


{}