Facebook веќе нема да биде ист, како ќе изгледа News Feed

Објавено на 13.01.2018 во НовостиFacebook веќе нема да биде ист, како ќе изгледа News Feed

Минатата година со Facebook беше одбележана со скандали, лажни вести, говор на омраза и злоставување. Затоа Марк Цукерберг изјави дека во 2018 овие проблеми ќе му бидат предизвик. Наместо да се фокусира на најважната содржина на News Feed, целта на Facebook годинава ќе биде фокусирањето на самите корисници и нивните социјални интеракции и начинот на комуникација со другите корисници. 

Во наредните месеци очекувајте прикажување на поголема количина на содржини што ги објавуваат пријателите од оваа мрежа и помалку објави од компаниите, брендовите и издавачите. Корисниците се позадоволни кога се поврзани повеќе со фамилијата и пријателите, и така се чувствуваат помалку осамени, па затоа Цук се одлучи на овој чекор. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}