Samsung: Смартфон со 7-инчен дисплеј на превиткување

Објавено на 13.01.2018 во НовостиSamsung: Смартфон со 7-инчен дисплеј на превиткување

Samsung веќе одамна го промовира концептот на смартфон со превиткување, па конечно реши да го претстави пред јавноста. На CES 2018 Samsung презентирала два оригинални прототипа, од кои еден се превиткува кон внатре, а другиот кон надвор. 

Се што знаеме за телефонот е дека ќе има голем дисплеј, со големина од 7.3 инчи. Како ви се чини?

 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}