dbrand ги нарече ѓубре Nokia Android смартфоните

Објавено на 15.01.2018 во Новостиdbrand ги нарече ѓубре Nokia Android смартфоните

Производителот на заштини маски dbrand упати навредлива провокација кон новите Android Nokia смартфони на Twitter. Тие беа запрашани дали и кога ќе лансираат додатна опрема Nokia смартфоните на HMD Global но, одговорот беше многу непристоен.

Според dbrand новите Nokia Android смартфони може да се најдат во контејнер, позади продавница на пропаднатиот бренд за продажба на електроника Radio Shack, алудирајќи дека станува збор за застарен производ на кој времето му поминало. 

Се чека одговор и од HMD Global за Nokia Android смартфоните.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}