YouTube напредува со Dark Mode за смартфон

Објавено на 15.01.2018 во НовостиYouTube напредува со Dark Mode за смартфон

YouTube апликацијата за смартфон наскоро ќе биде надградена со целосна примена на Dark Mode што ќе им овозможи на корисниците да го затемнат интерфејсот како и самиот видео плеер.

Со Dark Mode се овозможува корисниците навечер да имаат попријатно визуелно искуство без оптоварување на очите, а исто така тие што имаат OLED екрани ќе постигнат заштеда на батеријата.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}