Кога ќе пристигнат Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus?

Објавено на 16.01.2018 во НовостиКога ќе пристигнат Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus?

Според нови инфомации кои се откриени од компаниите за изработка на маски, се очекува претстојните премиум смартфони Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus да бидат промовирани на 26 февруари за време на MWC 2018 саемот во Барселона.

Потоа на 1 март ќе започнат првите онлај нарачки за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus, а новите смартфони ќе бидат најрано испорачани на 16 март според динамиката и маркетинг стратегијата која ја има подготвено Samsung.

 
Најнови телефони
 
  • iPad 9.7 (2017)
  • Gear S
  • Gear S2 3G
  • Gear S2 classic 3G
  • Galaxy Tab S2 9.7
  • Galaxy Tab S2 8.0
  • Galaxy Tab 4 10.1 (2015)
  • Galaxy Tab E 9.6
  • Galaxy Tab 3 V
  • Galaxy Tab A 9.7 & S Pen
 


{}