Moto E5 ќе биде прв на Motorola со скенер на задната страна

Објавено на 16.01.2018 во НовостиMoto E5 ќе биде прв на Motorola со скенер на задната страна

Moto E5 како главен смартфон на Motorola во средната класа ќе биде најверојатно првиот на овој мобилен бренд со скенер за отпечатоци на задната страна, со што се очекува да понуди нов вид на Full View дисплеј со модерниот размер од 18:9.

Освен овие прогнози и шпекулации засега нема повеќе опипливи детали за Moto E5, па повеќе информации очекуваме наскоро.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}