Дали CoinDaddy прави будала или прави пари од криптовалутите

Објавено на 19.01.2018 во НовостиДали CoinDaddy прави будала или прави пари од криптовалутите

Bitcoin лудницата се прошири и кај музичкиот свет. Запознајте го раперот CoinDaddy, кој е поранешен агент за недвижнини, чие вистинско име е Арија Бахманјар. Тој направил спој на страста за криптовалутите со љубовта кон музиката.

На својот YouTube канал CoinDaddy се фали дека „најголемата ѕвезда во заедницата се љубителите на криптовалутите“. Своите дела ги опишува како спој на „музика, технологија, културни настани, хумор, импровизација и стенд-ап комедија“. Прво се појавил на Reddit, форумот на кој корисниците дискутираат на различни теми, но потоа вели дека „наскоро станал култоролошка икона“. Колкава е реална неговата популарност и ние самите не сме сигурни, но вреди да се спомне колку луѓето се задоени и се вложуваат во работата со криптовалутите.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}