Како изгледа ексклузивниот iPhone X Bentley Edition?

Објавено на 29.01.2018 во НовостиКако изгледа ексклузивниот iPhone X Bentley Edition?

Apple и Bentley се два луксузни брендови кои често соработуваат кога е во прашање ултра богата класа на корисници. За таа цел е изработена ексклузивна лимитирана серија на премиум смартфонот iPhone X со Bentley Edition кој им е достапен само на купувачите на возило од Bentley, но неговата дополнителна цена засега останува мистерија.

Тоа што е откриено е дека iPhone X Bentley Edition е изработен во само 100 примероци што ја зголемува вредноста и уникатноста на овој модел, а токму таков третман сакаат богаташите кои не штедат пари на скапи играчки. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}