Нови грижи - Apple ќе ги паузира големите надградби на iOs

Објавено на 31.01.2018 во НовостиНови грижи - Apple ќе ги паузира големите надградби на iOs

Apple најверојатно донел одлука за паузирање на големите надградби и новитети во оперативниот систем iOs па така дури следната година ќе лансира нова верзија на софтверот во која ќе бидат содржани планираните нови функции.

Оваа година Apple е принуден да го „среди“ оперативниот систем iOs 11 кој има бројни „багови“, а исто така ќе посвети повеќе внимание на стабилизирање на перформансите и корисничкото искуство кои се со драстично понизок квалитет од вообичаено.

Исто така во фокусот на Apple ќе биде новата опција за избор на корисникот дали ќе го вклучи ограничувачот на перформанси за регулирање на работата на застарената батерија што ќе биде обид да се справи со големиот скандал со кој се соочува компанијата. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}