Серијата Westworld добива мобилна видео игра

Објавено на 31.01.2018 во НовостиСеријата Westworld добива мобилна видео игра

Популарната научно-фантастична серија Westworld ќе добие своја мобилна видео игра која за потребите на HBO тв операторот ќе ја изработи Behaviour Interactive студиото на деволопери.

Втората сезона на Westworld е планирано оваа пролет да се емитува на HBO, па така мобилната игра се очекува да биде пуштена за корисниците во истиот период за сите платформи, но засега нема детали каков ќе биде гејмплејот.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}