Биткоин почна да паѓа, загуба од 120 милијарди долари за 1 ден

Објавено на 03.02.2018 во НовостиБиткоин почна да паѓа, загуба од 120 милијарди долари за 1 ден

Многу лош старт имаше крипто-валутата годинава, која не запира со падот уште кога почна со надолна линија. Вредноста на биткоин падна под 8.000 долари, која моментално изнесува конкретно 7.910 долари.

Ethereum падна на 907 долари, а Ripple 0.77 долари. Експертите веруваат дека брзиот воз на дигиталните валути полека ја губи моќта, а воведувањето на законските регулативи ќе го врати пазарот на земја. Вреднота на биткоин во декември 2017 година изнесуваше над 19.000 долари, а сега падна за над 10.000 долари.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}