Откриени делови под хауба од Samsung Galaxy S9

Објавено на 04.02.2018 во НовостиОткриени делови под хауба од Samsung Galaxy S9

Лека полека доаѓа датата јига официјално ќе излезат Galaxy S9 и S9 Plus на виделина. Постојано протекуваат фотографии и информации за новите предводници на SAMSUNG. Тала сега протекоа фотки од внатрешните компоненти на телефоните.

Задна камера на Galaxy S9

На новите слики може да го видиме сензорот за отисоци поинаку обликуван, задната камера и USB-C влез од Galaxy S9 Plus. 

Скенер за отпечатоци на Galaxy S9

USB-C на Galaxy S9+

Новите модели ќе ја видат светлината на денот официјално во Барселона на крајот на февруари, на специјалниот Samsung Unpacked

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}