Слики од седиштето на Apple вредно 5 милијарди долари

Објавено на 05.02.2018 во НовостиСлики од седиштето на Apple вредно 5 милијарди долари

Вработените во Apple почнаа полека да се вселуваат во новото седиште на компанијата, кое вреди неверојатни 5 милијарди долари.

Зградата во облик на прстен е позната како „вселенски брод“, затоа што е навистина футуристички дизајнирана.

Apple Park се наоѓа во Купертин и таму ќе работат 12.000 луѓе. Погледнете ги фотографиите од внатрешноста на објектот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}