Huawei P20 Lite откриен со одличен дисплеј

Објавено на 07.02.2018 во НовостиHuawei P20 Lite откриен со одличен дисплеј

Lite верзијата на премиум смартфонот Huawei P20 според првиот сертификат кој го доби од Федералната комисија за комуникации на САД (FCC) ќе има одличен Full View дисплеј со размер од 19:9 и на горниот дел од екранот ќе има засек сличен на iPhone X што значи дека ќе располага со слична технологија на панелот.

Повеќе протечени детали за хардверот на Huawei P20 Lite засега не се познати, но се очекува овој модел да пристигне следниот месец заедно при промоцијата на неговиот помоќен брат Huawei P20.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}