Google си доби тужба за лошиот Pixel смартфон

Објавено на 08.02.2018 во НовостиGoogle си доби тужба за лошиот Pixel смартфон

Против Google е покрената групна тужба во Калифорнија и поголем број на корисници тврдат дека Pixel смартфонот од 2016 имал од старт проблеми со микрофонот, а исто така и уредите кои биле наменети за замена со гаранција имале ист дефект.

Во тужбата се тврди дека иако Googlе наводно бил свесен за проблемот со микрофонот од самиот старт продолжил да ги продава Pixel смартфоните со што корисниците сметаат дека се измамени и бараат оштета.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}