Nokia не чека за безбедносни надградби

Објавено на 08.02.2018 во НовостиNokia не чека за безбедносни надградби

HMD Global не чекаше многу и ја стартуваше редовната месечна безбедносна софтверска надградба наменета за февруари во која се содржани најновите поправки на пропусти кои може да ги искористат хакерите.

Први кои ќе ја добијат безбедносната надградба на софтверот се корисниците на Nokia 3 и Nokia 8 моделите, а деновиве истата ќе биде насочена и кон останатите модели од Nokia серијата.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}