Samsung: Промотивно видео со робот за „Our Galaxy“

Објавено на 12.02.2018 во НовостиSamsung: Промотивно видео со робот за „Our Galaxy“

SAMSUNG има одлично мото во новото видео, кое гласи: „ние обрнуваме внимание на ситните работи, за вие да може да правите големи работи“. Во видеото „Our Galaxy“ компанијата вели #ПраветеГоОнаШтоНеМожете.

На видеото се симулира процесот на изработка на Galaxy смартфоните, со направен филм со роботи. Видеото е навистина квалитетно изработено и ќе ви влезе во око со роботот. Погледнете го и пишете ни во коментар дали ви се допаѓа. Следното големо нешто што ни го спрема Samsung е Galaxy S9, кој ќе ни го презентира на 25 февруари во Барселона, кога Телефони.мк директно ќе известува од местото на настанот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}