Први детали за „разиграниот“ Motorola Moto E5 Play

Објавено на 12.02.2018 во НовостиПрви детали за „разиграниот“ Motorola Moto E5 Play

Motorola Mobility годинава има големи амбиции да направи раст на продажбата во поевтините категории на смартфони и се чини дека барем според првичните информации има големи шанси за такво нешто со претстојниот Moto E5 Play.

Moto E5 Play е ќе се истакне со својот квалитетен дизајн, издржливо тело и квалитетен хардвер наменет за мултимедијални содржини и работа со апликации со HD дисплеј и напредна камера. 

Повеќе информации за Moto E5 Play ќе следат наскоро, па бидете во тек со содржините на telefoni.mk.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}