Windows 10 веднаш ќе ги открива Bluetooth уредите

Објавено на 12.02.2018 во НовостиWindows 10 веднаш ќе ги открива Bluetooth уредите

Microsoft работи на нова функција со која ќе им олесни на корисниците на Windows 10 брзо и ефикасно да ги пронаоѓаат Bluetooth уредите како што се мауси, тастатури, звучници и друга периферна опрема.

Функцијата за автоматско откривање на Bluetooth уреди во Windows 10 ќе биде достапна во април, а постепено ќе се работи заедно со производителите на периферна опрема како Logitec, Genius и други за имплементирање на новите стандарди.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}