Samsung ќе лансира нов безжичен полнач со Galaxy S9

Објавено на 12.02.2018 во НовостиSamsung ќе лансира нов безжичен полнач со Galaxy S9

Samsung најверојатно ќе лансира нов безжичен полнач наменет за претстојниот премиум смартфон Samsung Galaxy S9 со што ќе понуди поефикасно и побрзо полнење на батеријата врз принцип на магнетна индукција со Qi стандардот.

Новиот полнач со безжичниот пад ќе има моќност од 9V/1.67A, 9V/2A како и 12V/2.1A стандарди што ќе биде подобрување во однос на Galaxy S8.

Исто така новиот безжичен полнач ќе има подобри светлосни LED индикатори кои ќе покажуваат кога смартфонот е со полн капацитет, а кога има грешка во поврзувањето.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}