Два новитета кај Samsung Galaxy S9

Објавено на 14.02.2018 во НовостиДва новитета кај Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 ќе има два новитети што досега не се кажани пред јавноста, за кои Иван Блас шпекулира. Како што знаеме, тој секогаш ги предвидува работите, што значи дека може да сметаме дека ќе има нешто вакво.

Деветката ќе ја има иновацијата со DeX Pad, кој ќе им овозможи на корисниците да го претворат смартфонот во глувче или тастатура во Android PC режимот. Смартфонот ќе може да се поврзува со компјутер преку USB-C влез. Тоа значи многу отворени можности и практична употреба на Galaxy S9 во иднина. Второто е што S9 ќе има 3.5мм влез за слушалки, што значи дека корисниците ќе можат да ги користат истите слушалки, без да купуваат безжични. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}