Apple Watch ги надмина сите швајцарски часовници со продажба

Објавено на 14.02.2018 во НовостиApple Watch ги надмина сите швајцарски часовници со продажба

Apple го надмина рекордот во последното тримесејче од 2017 година, при што имал највисока продажба од сите швајцарски компании собрани на едно место. Замислете, Apple Watch ги победи Rolleks и Swatch, кои важат за швајцарски глобален бренд. 

Apple Watch само во последната четвртина од 2017 година се продал во 8 милиони примероци, а во 2017 година вкупно се продал во 18 милиони примероци.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}