Facebook целосно романтичен за Валентин само за паровите

Објавено на 14.02.2018 во НовостиFacebook целосно романтичен за Валентин само за паровите

Facebook ќе им овозможи на корисниците кои се во врска практично да го прослават денот на вљубените со специјализиран изглед на Messenger и креирање на заеднички чат кој ќе може да се персонализира со посебни емотикони, никови, бои и слични украси кои доаѓаат со Валентин празникот. 

За активирање на романтичната функција на Facebook Messenger треба официјално да го потврдите барањето дека сте со некого во заедничка врска по што ќе следи дождот од срценца.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}